Tre hallar används i årets turnering

Skrivet 11 oktober 2017 09:03
Ändrad 11 oktober 2017 09:13

Tyresö växer så det knakar och det är skoj! Kommunen planerar för att det ska bli många fler Tyresöbor framöver och det betyder ju att det blir fler fotbollsspelare i kommunen!

Intill Bollmorahallen, den hall som ligger nära Tyresö Centrum, håller det på att resas ett högt bostadshus och projekteringen kring bygget gör att utrymningsvägarna ut ur idrottshallen inte är tillgängliga på ett sådant sätt att vi vill arrangera ST Cupen där under detta året.

Vi kommer under årets turnering att använda tre hallar - Tyresöhallen, Strandhallen och Slottshallen - vilket innebär att antalet lag som kan delta blir något färre. Missa därför inte chansen att boka in ditt lag så snart som möjligt så att ni inte missar vinterns roligaste fotbollsturnering!

 

Nästa nyhet: Preliminära speldagar

Skrivet 11 oktober 2017 08:58
En planering för alla klassers speldagar är färdig efter besked om att vi inte kommer att använda Bollmorahallen under ST Cupen detta år. Notera att dagar kan komma att läggas till och dras ifrån beroende på antalet anmälda lag i respektive klass. Du hittar speldagarna här! Läs mer