Våra hallar

Tyresöhallen
Adress: Pluggvägen 2
Vår huvudhall där alla finalmatcher spelas. Hallen är helt ombyggd sedan 2013. En toppmodern anläggning med upp till 1000 åskådarplatser.

På grund av mycket byggnation i området är det MYCKET begränsat med parkeringsplatser. Alternativ p-plats är Tyresö Centrum (3 timmars fri parkering med p-skiva) och det tar ca 10 minuter att gå till hallen.

Tillgänglighet
Hallen är väl förberedd för att ta emot barnvagnar och rullstolsbundna besökare, såväl RWC-toaletter, ramp som hiss finns tillgängligt.
  

Strandhallen 
Adress: Lagergrens väg 10
Buss: Sök på SL:s reseplanerare - länk finns till höger. Hållplats: Lagergrens väg
Parkering: Finns i nära anslutning till hallen.

Tillgänglighet: Dörröppnare och ramp finns till entrén. Rullstolsburna personer kan inte nå läktare men har möjlighet att placera sig vid spelaringången. Handikapparkering finns 3 platser utanför hallen. Tillstånd behövs måndag till fredag mellan kl 7-18. Handikapptoalett finns.

Mått: 40 x 20 meter, fri höjd 6 meter.
Underlag: Sportgolv, teraflex plast.
Åskådarläktare: Plats för totalt 220 personer - 140 sittplatser och cirka 80 ståplatser. Max antal personer: 500 personer.

Omklädningsrum: Det finns fyra omklädningsrum med dusch och toalett i varje och tre handikappanpassade toaletter, två i omklädningsrummen samt ett vid huvudentrén.

Byggår 1998

Tillgänglighet
Entrén är beskaffad med ramp och vår personal på plats är behjälpliga med att hitta lämplig åskådarplats. RWC-toalett finns i hallen, dock ingen hiss.


  

Slottshallen 
Adress: Tjärnstigen 1
Buss: Sök på SL:s reseplanerare - länk finns till höger. Hållplats: Tjärnstigen.

Parkering: Finns i nära anslutning till hallen.

Max antal personer: 450 personer kan vistas samtidigt i lokalen.

Tillgänglighet: Manuell dörröppning till entrén. Öppen lokal. Läktare på övre och nedre planet. Hiss mellan planen. Handikapparkering 2 platser utanför hallen. Handikapptoalett finns.

Mått: 40 x 20 meter, höjd 7 meter, fri höjd 6 meter.
Underlag: Sportgolv, teraflex plast.
Åskådarläktare: Det finns cirka 250 sittplatser på entréplan och cirka 150 ståplatser på övre plan.

Omklädningsrum: På övre plan finns fyra omklädningsrum med dusch och toalett i varje.

Byggår 2006

Tillgänglighet
Hallen är tillgänglig för rullstolsburna. I hallen finns hissanläggning och vår personal på plats är behjälpliga med att hitta lämpliga åskådarplatser. I hallen finns även RWC-toalett.
  

Bollmorahallen (används ej 2017-2018)
Adress: Bollmora Torg 5
Bollmorahallen har varit vår spelplats under alla dryga 30 år som ST Cupen spelats. 2016 kommer hallen inte att vara en spelplats under ST Cupen då den är stängd i samband med utvecklingen av Tyresö Centrum. Hallen återkommer troligtvis som spelplats 2017.

Sedan några år modernt renoverad och att den har nästan 40 år på nacken märks inte. Hallen ligger i direkt anslutning till Tyresö Centrum. Använd centrumparkeringen, 3 timmars fri parkering med p-skiva.

Buss: Sök på SL:s reseplanerare - länk finns till höger. Hållplats: Tyresö centrum.
Parkering: En större parkeringsplats med 3 timmars fri (p-skiva) parkering finns i nära anslutning till hallen. Max antal personer: 500 personer kan vistas samtidigt på övre och nedre plan.

Ingångar: Publikingång finns på framsidan av hallen. Spelaringången är på baksidan mot stora parkeringen.

Tillgänglighet: Manuell dörröppning till entrén. Läktare. Hiss mellan våningsplanen. Det finns en handikapparkering vid Bollmora torg med avgift alternativt tre platser i p-huset ICA, tre tim P-skiva. Handikapptoalett saknas.

Byggår 1963, renoverad 2004

Tillgänglighet
Hallen är väl förberedd för att ta emot barnvagnar och rullstolsbundna besökare, såväl RWC-toalett som hiss finns tillgängligt och vår personal på plats är behjälpliga med att hitta lämpliga åskådarplatser.